Hoe kunnen we je helpen? 

Wellicht staat jouw vraag tussen de antwoorden van de meest gestelde vragen. Kan je het daar niet vinden? Neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen!

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt jouw online bestelling op diverse manieren betalen. Bekijk hieronder het overzicht van betaalmethodes en de giftcards die we accepteren.

  • iDeal – Betalen in je eigen vertrouwde internetbankieren omgeving.
  • Afterpay* – Wil je liever achteraf betalen? Afterpay stuurt na de levering een digitale factuur op, die ook via een overschrijving voldaan kan worden. Deze betaalmethode is alleen mogelijk als het orderbedrag niet hoger is dan €125,-
  • Paypal – Betaal makkelijk je online bestelling met je Paypal account.
  • Mastercard – Betaal jouw bestelling via je Mastercard door je creditcardnummer, vervaldatum en veiligheidscode in te voeren.
  • VISA – Betaal jouw bestelling via je VISA door je creditcardnummer, vervaldatum en veiligheidscode in te voeren.

Hoe meet ik mijn ringmaat?

Wil je weten welke ringmaat je hebt, dan zijn er verschillende manieren om daar achter te komen. Wij hebben hier een aantal handige manieren voor je op een rijtje gezet. Of je nu helemaal geen ring hebt of een goedpassende ring, maar je weet even niet meer welke maat het was? Wij helpen je op weg! Klik hiervoor op de button hieronder.

Hoe meet ik mijn armbandmaat?

Wil je weten welke armbandmaat je hebt, dan zijn er verschillende manieren om daar achter te komen. Wij hebben hier een aantal handige manieren voor je op een rijtje gezet. Of je nu helemaal geen armband hebt of een goedpassende armband, maar je weet even niet meer welke maat het was? Wij helpen je op weg! Klik hiervoor op de button hieronder.

Armbandmaat bepalen

Hoe meet ik mijn kettingmaat?

Wil je weten welke kettingmaat je hebt, dan zijn er verschillende manieren om daar achter te komen. Wij hebben hier een aantal handige manieren voor je op een rijtje gezet. Of je nu helemaal geen ketting hebt of een mooi passende armband, maar je weet even niet meer welke lengte het was? Wij helpen je op weg!

Retourneren

Heb je iets besteld, maar is het niet zoals verwacht? Dan kun je ervoor kiezen je product te ruilen of te retourneren als deze (indien mogelijk) nog ongedragen en/of onbeschadigd zijn. De retourtermijn is 30 dagen, waarvan 14 dagen bedenktijd.

Neem hiervoor contact op met info@sieradenenmeerbywilleke.nl, waarna wij je aangeven op welke wijze je het beste kunt retourneren.

Zodra je retourzending in ons magazijn aankomt ontvang je van ons een bevestigingsmail. Zodra de retourzending is verwerkt, vervalt de betalingsplicht voor het artikel of wordt het betaalde bedrag en eventuele extra verzendkosten binnen 3-4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Wanneer je een artikel retourneert, krijg je de aankoopwaarde van het artikel terug plus de eventueel betaalde bezorg- en administratiekosten. Het bedrag zal Sieraden en meer by Willeke op je bankrekening terugstorten. Heb je een aankoop gedaan met een creditcard dan wordt het bedrag door Sieraden en meer by Willeke gecrediteerd. Bij een betaling met Afterpay komt de vordering te vervallen. Mocht het bedrag al voldaan zijn, dan wordt dit via Afterpay teruggestort.

Omdat piercings hygiënische producten zijn kunnen deze alleen worden teruggestuurd indien ze nog in de originele gesloten verpakking zitten en nog verzegeld zijn. Als het sieraad in het lichaam geweest is dan kan deze niet meer teruggestuurd worden, dit wegens gezondheidsbescherming en hygiëne.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug heb na retourneren?

Zodra je retourzending in ons magazijn aankomt ontvang je van ons een bevestigingsmail. Zodra de retourzending is verwerkt, vervalt de betalingsplicht voor het artikel of wordt het betaalde bedrag en eventuele extra verzendkosten binnen 3-4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van de keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat er is aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Hoe kun je sieraden het beste onderhouden?

  1. Draag je sieraden niet bij intensief werk. Als je werk gaat doen waar je flink met je handen bezig bent zoals verhuizen of de tuin omspitten, draag je sieraden dan niet. Zo voorkom je dat er onnodige beschadigingen en krasjes op je sieraden komen.
  2. Kijk uit met chemische producten. Als je in aanraking komt met chemicaliën, doe je sieraden dan af. Draag ze niet terwijl je schoonmaakt of de ramen zeemt.
  3. Let goed op parfum of andere cosmetica. Spray parfum nooit direct op je sieraad en probeer het niet op de huid te spuiten die in aanraking komt met het sieraad. Kijk ook uit met haarlak
  4. Doe je sieraden af als je gaat zwemmen en sporten. Zweet, zeewater of chloor kunnen een negatief effect hebben op je sieraad. Als je per ongeluk met je sieraad hebt gesport of gezwommen, spoel het daarna dan goed af met water.
  5. Berg je sieraden netjes op. Zorg dat de sieraden elkaar niet kunnen beschadigen, door ze apart te bewaren, als je ze een tijdje niet draagt.

Neem contact met ons op

Stel je vraag via e-mail

We proberen je berichtje zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij nemen in ieder geval binnen één tot drie werkdagen contact met je op. Klik hier voor het contactformulier of stuur ons een e-mail via info@sieradenenmeerbywilleke.nl.